Susan Boyle

Jag tappar andan.

Enjoy!

http://www.youtube.com/watch?v=RxPZh4AnWyk

Uppdatering!

Ja som vanligt halkade jag ur bloggandet ett tag... Haha jag är inte förvånad! Känner ju mig själv väldigt väl =) Vad har hänt den senaste tiden då? Hmm... Tänk tänk... I fredags var jag ute och käkade med Karro och Johanna i Lund på en grekisk restaurang. Mycket trevligt! Det blev vitlöksbröd till förrätt och sedan Souvlaki på det. Mumma!!! I tisdags var det babysim för första gången med Marina och Elias. Jonte älskade det =). Jag tyckte också att det var mysigt men omklädningsrummen var galet små! Höll på att flippa ur redan innan vi ens kommit in till bassängen =) Jag och mitt humör...




Jonte fick låna en rosa delfin som älskade =) Den var god att tugga på!

Igår följde vi med Andy ner på Limhamnsfältet där han spelar korpenfotboll. Fast inte för att titta på utan för att ha en promenaddejt med Amy, Elias och Tuva. Det var trevligt, alltid kul att träffa dom. Och en rask promenad är ju aldrig fel =).

Måste ju bara berätta hur duktig Jonte har varit inatt. Han somnade 22.00 och sov sen hela natten utan att vakna en endaste gång förrän 08.15. Jag är mycket imponerad! Kan ju säga att det hela beror på en underbar sak som kallas välling =)

Nix nu ska jag sätta mig och äta lite lunch för det kurrar i magen.

Puss

I brist på annat...

så kommer här en underbar lista!

Doktorn skrev ...

Detta är citat från verkliga patientjournaler. Hur människor överlevt dessa journalrapporter är dock fortfarande ett mysterium...

  1. Sedan patienten slutade röka har hans lukt kommit tillbaka.
  2. Söker på grund av att ha slagit i vänster stortå som nästan helt har lossnat. Personalen får dock ej dra loss den då det gör ont.
  3. Har huvudvärk i huvudet.
  4. Har mått relativt bra i gipset.
  5. Fick dock besked om att hjärtat var bra, men att hon skulle återkomma om hon blev medvetslös.
  6. Patienten har mandolinstor prostata.
  7. Detta var de patienter som blev liggande på mitt skrivbord.
  8. Smärtan i ryggen kommer när patienten ligger raklång med båda benen på rygg.
  9. Patienten går med något sånär levande stöd.
  10. Patienten är gravid i 19:e månaden.
  11. Ont i vänster växellåda.
  12. Patienten har tidigare haft öron men dessa har ramlat bort.
  13. Patienten tycker att höger stortå hänger ned något jämfört med de andra fingrarna.
  14. Blöder ibland ifrån vänster näsa.
  15. Avföringen har samma färg som dörrarna på avdelning 19.
  16. Lider av besvedande svära.
  17. Ibland mår patienten bättre, ibland sämre. Ibland mår hon inte alls.
  18. När hon känner sig trött kan ansiktet vridas åt höger och där stå och smårycka en stund.
  19. Tidigare full frisk man.
  20. Kräkningarna försvann på eftermiddagen, likaså maken.


HAHAHAHA!!!!! Underbart!

Seg idag...

Usch ja vad trött jag känner mig idag... Fick ändå sova till 11 idag, Andy tog Jonte och steg upp vid 9 så jag kunde ligga kvar. Kände mig som om jag blivit överkörd eller något. Så det var riktigt najs =). Men bevisligen hjälpte det ju inte =(

Igår var vi i Hofterup på 3-årskalas för Moa. Var på jakt efter kläder med Pippi på till henne men det lyckades jag inte hitta på Mobilia så det blev en jeansklänning på Lindex istället samt Hello Kittyklämmor.

Idag har vi varit och ätit lite påskmiddag i Bunkeflo och i morgon blir det påskmat hos Britt och Bosse. Tänkte köra en sväng förbi babyland i morgon innan middagen och försöka införskaffa en gåstol till Jonte. Han är inte speciellt road av att vara stilla om vi säger så... Det är precis som att han blir frustrerad för att han inte kan ta sig fram ännu. Vi får hoppas att han gillar den. Vet dock inte riktigt var vi ska få plats med alla prylar vi köper till honom... Andy vill helst köpa hus så vi får plats med all vår skit =). Svägerskan hade väl iofs gillat det, då kunde vi ju blivit grannar i Hofterup =). Ekonomin tillåter inte riktigt det bara... Vi ska ju mer än bo. Jag är inte ekonomisk för fem öre och hade aldrig fått det till o gå runt.


Nu ska jag kasta mig i soffan och mysa med gubben för lillfisarna sover båda två.


Puss


Var kom alla danskar ifrån?

Större delen av dagen spenderades på Mobilia tillsammans med Marina och Elias. Och halva Danmarks befolkning då ju. Heeeela Mobilia svämmade över av folk och merparten var danskar. Tacka den usla svenska kronan för det. Det märkliga var att det verkade som att dom var där på nån sightseeing eller nått för det var inte en kotte som gick med kassar. Spendera era kära pengar istället för att bara springa runt och ta plats. Dom kan ju iofs kört en Ullaredsvariant, dom hade kanske bilen full med kassar och var nu inne på andra rundan för att se om dom glömt nått första gången? Vad vet jag? Jo att jag inte kom till i skötrummet då jag skulle byta på Jonte eftersom hela gången längs toaletterna var belamrad med folk som glodde som fågelholkar när jag försökte ta mig fram. Följden blev att jag fick låna Marinas vagn och byta på honom i den eftersom hon fortfarande har liggvagn till Elias. När jag står där och försöker byta på en vilt sprattlandes bebis då kommer det nått jävla pucko och påpekar att där kan vi minsann inte stå och ta plats med våra vagnar för det är minsann en nödutgång här! Men hallå! tror hon på fullaste allvar att vi vill stå där? Och tror hon på fullaste allvar att vi ska stå kvar när jag är klar??? VAR FAN FICK HON LUFT IFRÅN??? Jag blev så arg. Ursäkta att vi och våra barn (med vagnar då ju) finns till. Nä det var en stor miss av mig att föreslå en tripp till Mobilia idag.

Usch vad tråkigt detta inlägget blev, det får vi ändra på. Det var ju givetvis trevligt att umgås med Marina och Elias, som alltid. Det blev även en del shoppande till Jonte och det är ju aldrig fel.

Ikväll har vi haft Anka, Sebbe och barnen här och grillat lite och bara umgåtts. Mycket trevligt! Det blev korv och hamburgare och chips på det ( jag kan ju synda till den 16:e....).

I morgon bär det av till Karro för en liten fika på dagen och sedan ska vi på kalas i Hofterup eftersom Moa fyller 3 år, stora tjejen =).


Nä nu ska jag mysa med min överaktiva son!


Puss på er!


Hmmm....

Sitter här och väntar på att Jonte ska vakna.... Hur ofta händer det??? Har haft Ozzy ute i trädgården en vända också, fick släpa ut honom. Jonte har sovit exemplariskt inatt, somnade lite i 23 och vaknade första gången vid 04, fick lite mat och sover fortfarande.

Vi var iväg igår och handlade till honom,  shit vad dyrt! Mat och blöjor, 600 spänn tack och hej! Det känns inte som vi fick så mycket för pengarna... Köpte en del färdigt och lite som jag ska göra vid själv. Han älskar allt han får, ett riktigt litet matvrak min lilla fis. Igår satt jag och åt en macka med rostbiff, som han följde den med blicken! Och när jag förde den mot honom så gapade han =) Det blir inga problem med maten här inte =)

Nä nu vaknar nog min skrutt....

puss på er

Planer för framtiden

Den 16:e april tänkte jag ta tag i mig själv och inleda ett sundare liv. Nu är det ju snart 5 månader sedan Jonte föddes och sen dess har det bara gått utför. Man tycker ju att man borde gå ner i vikt efter en graviditet men jag gör tvärtom. Vågen visar bara på mer och mer känns det som och jag gillar INTE det. Av olika anledningar väntar jag till den 16:e, en utav dessa är att jag är rejält förkyld (för 3:e gången sedan Jonte föddes... är det inte när dom börjar på dagis som man blir sjuk????) och som alla vet är det direkt farligt att träna då... Min plan är att börja lite lätt med lite powerwalking och lite simning samt försöka äta lite mindre samt nyttigare. Jag är ett riktigt matvrak och portionerna är inte av denna världen... Hur fan får jag plats med så mycket???

Vi får se hur jag lyckas, känner jag mig själv så kommer det bli ett och annat bakslag (läs 1000...) innan jag når dit jag vill. Har grymt kass karaktär och kommer nog mest tycka synd om mig själv.


Målet att sträva efter:


 



Det kommer ta låååååång tid....

En till...

Barnböcker du aldrig hittar i bokhandeln

  • Du Är Annorlunda Och Det Är Inte Bra
  • Pojken Som Dog När Han Åt Alla Sina Grönsaker
  • Kossan Magda, Pappas Nya Fru
  • Roliga Ord På Tre Bokstäver Som Man Kan Dela Med Sig Av
  • Hammare, Skruvmejsel, Sax och Såg: En Gör-Det-Själv-Bok
  • Barnens Guide Till Hur Man Liftar
  • Karin Var Så Olydig Att Mamma Slutade Älska Henne
  • Nicke Nyfiken Och Högspänningsledningen
  • Tommy Och Annika Pippar Pippi
  • Alla Katter Kommer Till Helvetet
  • Pappa Stal Min Brandbil
  • Den Lilla Skvallrande Morsgrisen
  • Nu Får Det Vara Slut, Du Ska Adopteras Bort
  • Farfar Får En Kista
  • Den Magiska Världen Inuti Det Övergivna Kylskåpet
  • Katten Gustaf Får Leukemi
  • Främlingar Har Det Godaste Godiset
  • Du Är En Olycka
  • Saker Som Rika Personer Har, Och Som Du Aldrig Kommer Att få
  • Gubben i Månen Är Egentligen Satan
  • Se Katten Måns. Se Katten Måns Flyga.
  • Dina Mardrömmar Är Verkliga
  • Var Vill Du Begravas?
  • Ägg, Toalettpapper Och Din Skola
  • Gnällande, Sparkande och Gråtande: Så Får Du Som Du Vill
  • Varför Herr Gaffel och Fru Väggkontakt Inte Kan Vara Vänner
  • Ställen Som Mamma Och Pappa Gömmer Spännande Saker På
  • Pappa Dricker För Att Du Gråter
  • Ploff! Säger Hamstern ... Och Etthundra Andra Roliga Spel I Mikrovågsugnen

Man bara måste älska listor!

Listor är ett fenomen jag upptäckte på gymnasiets glada tid när man hängde i biblioteket framför datorn o kollade internet. Jag har aldrig kunnat läsa dom utan att kikna av skratt, det är extremt bra träning för magmusklerna! När Andy och jag precis blivit tillsammans för en sisådär 8 år sen så satt vi uppe en kväll och läste på skrattnet och nu sitter vi här och slappar och tar det lugnt och då kom Andy på den eminenta ideén att vi skulle kolla in sidan. Sagt och gjort! Och som jag garvar! Jag garvar så jag nästan kissar på mig! Och jag måste ju bara dela med mig av min sjuka humor! Enjoy!!!



Du är antagligen taliban om...

  • ...du tjänar ditt uppehälle genom att framställa heroin, men du dricker inte öl av moraliska skäl.
  • ...du är en stolt ägare av ett maskingevär för 30 000 bagis och en bazooka för 50 000, men du har inte råd att köpa skor.
  • ...du har fler hustrur än vad du har tänder.
  • ...du torkar dig i arslet med bara handen, samtidigt som du anser att bacon är orent.
  • ...du anser att jackor enbart ska finnas i två stilar: skottsäker och självmords.
  • ...du inte kan komma på någon som du inte har förklarat Jihad mot.
  • ...du anser att television är farligt, men går dagligen omkring med sprängämnen i fickorna.
  • ...du blev häpen över det faktum att mobiltelefoner faktiskt har andra användningsområden än att spränga bomber på långt avstånd.
  • ...du inte har något emot kvinnor och menar att alla män borde äga minst en.
  • ...alltid har varit förälskad i din grannes get.

UNDERBART!!!!!!!!!!


Salta killen!




Han e grym!!!!!

Så här cool blir man i ett par solbrillor från polarn o pyret!

Underbart väder idag!

Japp helt makalöst! Solen skiner och det är vaaaaarmt =) Tog en promenix innan med M och E, hon hade liiiite tid för mig, upptagen rackare det där =P. Tog ett dösött foto på min lilla fis men jag vet ju inte var den där sladden är som gör att jag kan ladda upp fotot... Har lite funderingar på att skaffa en ny mobil. Jag gillar verkligen den jag har men skulle vilja ha en med grym kamera i, både för foto och speciellt för filmning. Det bär nämligen av till Götet i sommar för ett kärt återseende med U2 och vi sitter ganska nära scenen o då hade det ju varit roligt att kunna smygfilma lite =). Därav önskan om ny mobil. 

Nix nu ska jag snart ha lite samkväm här hemma med Sebbe, Anka o barnen.

Puss haj 

Bra början

Ja denna dagen började bra =). Vaknade till av Andys väckarklocka och inser att Jonte inte vaknat en enda gång under natten. I och för sig så somnade han ju jävligt sent, strax efter 23 men ändå! Några minuter efter Andys klocka ringt började han dock kinka till sig lite så det var bara att trycka i lite mat o sen somnade han igen. Jag däremot kände mig oförskämt pigg efter att ha fått sova så länge i ett sträck så jag tänkte va fan, nu stiger jag upp! Tänkt som gjort, upp och tömde och fyllde diskmaskinen, plockade lite här hemma i vår fina röra och nu sitter jag här o käkar frukost (!!!!) och väntar på att lillfisen ska vakna. Ozzy ligger och snarkar en bit ifrån mig och jag måste erkänna att det är smått sövande...


Min fina grisbebis!


Vädret verkar ju bli ganska bra idag så det ska bli mysigt att gå ut en sväng med mina bebisar sen. Ska se om jag får M och E med mig också. Hon hade en fullbokad vecka men jag vet att där var en ledig dag för promenix med mig, jag minns bara inte om det var idag eller imorgon =). Jag har verkligen blivit smått senil, kommer inte ihåg mycket kan jag säga... För nån vecka sen gick jag in på Jontes rum för att ta lite pengar ur hans spargris för vi skulle åka och handla lite till honom. Så fort jag kom in i rummet så stannade jag upp och tänkte, "vad skulle jag göra här?" Jag hade alltså glömt bort vad jag skulle göra på 2 sekunder.... Otroligt...
Nu ska jag fortsätta plocka lite här i röran, mamma fyller år i morgon och det blir lite smörgåstårta här hemma (mums!!!) så jag får ju se till att här ser någorlunda ok ut....

Pussssss!!!

Min lillfis



storebror älskar lillebror!

Mörkt mörkt mörkt....

Det var ju ett tag sen jag skrev här... man kan ju tycka att jag borde ha en massa att skriva om men jag känner liksom ingen lust just nu att dela med mig ang. vad som händer i mitt/våra liv... humöret är inte på topp, det mesta känns blä. Borde man inte må lite bättre nu när solen börjar visa sig lite mer? Hmm...

Ska försöka lägga ut lite bilder och så här nu, Kimzan har ju försökt köra en intensivkurs med mig =) Vi får se om det hjälpte...

Nu ska jag kravla ner i sängen o dra täcket över huvudet.

Puss på er som jag älskar

RSS 2.0