Oj vad duktig jag känner mig!

Har precis kommit hem efter att ha varit och simmat på Kockums. Målet var att simma 10 längder... (dvs 250 meter...hihi), jag känner mig ju helt kass efter att ha varit gravid och visste inte hur mycket jag skulle orka. Jag klarade 40 längder =) så jag är nöjd! Ville inte ligga och plaska för länge heller för Andy gick omkring med Ozzy och Jonte medans jag simmade, och det är ju inte någon värme ute direkt.

Jag är helt övertygad om att min lille skrutt har börjat prata =) Han kan säga heeeej, näääää och gott gott =) Hihi så fjollig man kan vara! Det tråkiga är bara att han ju svarar näää och asgarvar på alla frågor man ställer... =)

Kram

Melvin!!!

Nu har vi precis varit och sniffat på Melvin! Så söt den lilla godbiten! Han har så fin färg och e bara så gosig!!! Jag hade kunnat ta med honom hem =)

Nej nu är det dags att sova!

Kram

Är jag knäpp?

som tycker att det är roligt att titta på när Andy spelar Call of Duty World at War? Jag misstänker det...

Igår var det en händelserik dag för många! Min kära kusin blev pappa för första gången till en liten (eller ja, så liten är han ju inte...) Melvin och Annika blev därmed stolt 3-barnsmor! Och Liz o Janne blev farmor och farfar för första gången och Bosse o Britt blev morfar o mormor igen för, hmmm nu måste jag räkna... fjärde gången blir det nog väl? =) Eller det beror ju på hur vi räknar, vi kan säga 5:e gången också =). Nu vimlar det av bebisar och barn överallt! Tänk så många kompisar dom har som dom inte ens vet om!!! Jag längtar nått så sjukt mycket till sommaren när alla småttingarna kryper/tultar omkring o drar i varandra =).

Det här med att vara mammaledig har en liten nackdel nämligen pengarna... Jag är i så himla stort behov att klippa mig och att göra ansiktsbehandling... Innan jag blev gravid gjorde jag en behandling i månaden och det är bara så himla gött!!! Men nu har jag ju inte råd till det... Känner mig så jäkla ofräsch och sunkig.... Ska i alla fall börja simma igen på lördag, det är ju alltid nått =). En fin vinst på lotto hade suttit kanon!

kram

Vår tisdag...

I dag har jag fått uppleva hur det är att försöka bada och göra sig någorlunda fräsch samtidigt som man underhåller sin lille kille så att han håller sig nöjd och glad. Det blev till att snabba sig som attans medans Jonathan låg på ett tjockt täcke på golvet och roade sig med lite leksaker och att titta på mig med jämna mellanrum. Stod sedan och målade på mascaran samtidigt som han låg och klappade mig på benet =) så mysigt!

Sedan bar det av ner på BVC för första föräldragruppsträffen. Det var redan klockan 10 så pappa kom och gick ut med Ozzy-grisen. Hade ju fått väcka både bebis och hund om jag skulle hinna med att gå ut med grisen. Jag vill ju inte gå en snabbisrunda med honom när vi i normala fall brukar vara ute och gå i en timme, hade inte varit snällt mot Ozzy-tossi.
I alla fall så kom jag ner till BVC och där hade T och A-C gjort jättemysigt med ljus och fin musik. Där var varmt som tusan eftersom vi skulle ha babymassage och annars hade ju småskruttarna frusit. Jonte tyckte att det var helmysigt och jag med. Lite svårt var det dock för han blev ju hal som en ål med all den oljan =) så han gled ju nästan iväg. Snacka inte om när jag sen skulle få på honom blöjan, hahaha som den gled! =)

När vi kom hem igen hade Andy kommit hem så vi åt lite lunch tillsammans. Sedan hade jag bestämt träff med mina Marinor så det var bara till och bege sig igen! Kändes så mysigt att ha så mycket att göra idag och att få vara så social, det blir ju inte så mycket av den varan nu. Vi hade bestämt att vi skulle testa Klarinettens babycafé idag men när vi kom dit så visade det sig att där får man tydligen inte ta med sig vagnen in (!!!) och det finns ju ingen jävla chans att jag lämnar min vagn lös och ledig för vem som helst att sno! Dessutom sov ju alla bebisarna, så då hade vi ju fått rycka upp dem ur sin sköna sömn o det vill man ju inte... =). Så det blev bottenbetyg där!
I morgon blir det babycafé på Gubbabackens öppna förskola istället för där får man minsann ta med vagnen in =)

Kram

Personlighetstest...

Hittade en länk i Kimzans blogg till ett personlighetstest:

Din personlighetstyp:

Tystlåtna, allvarliga, känsliga och vänliga. Konflikträdda. Undviker situtationer som kan leda till motsättningar. Lojala och trofasta. Extremt välutvecklade sinnen. Estetiskt lagda. Uppskattar konst och skönhet. Ointresserade av ledarskap och makt. Flexibla och mottagliga för andras argument. Tenderar att besitta originalitet och kreativitet. Lever för stunden.


Karriärer som skulle kunna passa dig:

Artister, musiker, kompositörer, designers, förskole- och dagispersonal, socialarbetare, personalvetare, lärare, veterinärer, skogvaktare, naturforskare, ekonomibiträden, snickare, kuratorer, sekreterare, tandtekniker, serveringspersonal, kockar, sjuksköterskor, mekaniker, fysiologer.

vilken tur att man är sjuksköterska då! =)


Hur fan gör man???

Har bara en fråga... Hur fan redigerar man sin bloggs utseende??? Är det bara jag som inte pratar dataspråk och helt enkelt inte förstår vad detta betyder: SYU OI)/&E¤>_?/&%#QEWX ;*.... nä men skämt åsido... massa konstiga tecken och ord som inte betyder ett dugg i min värld! Hjälp efterlyses!

Pedant sökes...

Usch ja, jag vet inte hur vi lyckas men det är alltid likadant här hemma... Vi kan helt enkelt inte hålla det snyggt o städat här hemma! Och det går inte bättre nu när man har Jonathan att ta hand om. Vi är i stoooort behov av en städhjälp. Någon som känner sig lite sugen på att komma hem o röja i vår röra? =)

Idag har jag varit på min efterkontroll, tycker att det är lite sent men det är väl för att det är så många gravida o nyförlösta som ränner runt nu för tiden =). Min barnmorska är så gullig, var kul att träffa henne igen. Hon frågade om vi kanske ses snart igen och så log hon. Nä det dröjer länge innan Jonathan får ett syskon, om han alls får ett. Det är ju ingen självklarhet och inget att ta för givet.

Imorgon ska jag på föräldragrupp nere på BVC. Ska bli trevligt att träffa andra som bor här omkring som har bebisar i samma ålder. Det blir babymassage, hoppas lillskrutten gillar det, han är ju en mycket bestämd liten kille... undrar var han har det ifrån... =)

Efter det tänkte jag gå på babycafé med Marina o Marina (vi har så vackra namn). Händelserik dag i morgon med andra ord!

Nu ska jag gå o mysa lite med grisen, får passa på när skrutten sover.

Kram


Första gången...

Jaha då har man skaffat sig en alldeles egen blogg =)
Ska bli spännande o se hur ofta jag skriver här och hur fort jag tröttnar...
Men vad jag har förstått så är det smått beroendeframkallande så jag kanske är fast nu?

Var på babycafé idag med Marina o Elias. Det var riktigt trevligt! Våra småskruttar var yngst och sov hela tiden ( gud så skönt...) så det var mest vi som fick nått ut av det =)
Men där var jättefint så om några månader så kommer dom ha jätteroligt!

Var uppe hos Marina o Andreas ikväll för Andreas hjälpte oss med Jontes inbjudningskort till dopet. Blev hur fina som helst ju! Längtar till dopet så jag får äta smörgåstårta! Är helt sjukt mat o godissugen heeela tiden! Det här med att man går ner i vikt när man ammar verkar ju inte stämma här i alla fall =)

Nej nu börjar det närma sig läggdags, hoppas att Jonathan sover lika bra inatt som han gjort de 2 senaste nätterna.

kram

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0