Tjingeling!

Jonte har inte spytt fler gånger, peppar peppar... Det verkar även som att aptiten är på väg tillbaka, även om det fortfarande går trööööögt. På tal om trögt så har hans stackars lilla mage inte mått bra av att leva på välling, igår bajsade han en jättehård klump, aj vad ont det gjorde på honom! Har märkt att jag har jättesvårt för att vara lugn och trygg för honom när han har ont, tex vid vaccinationer etc. Andy hanterar det mycket bättre och därmed även Jonte, han känner ju av att jag blir stressad. Därför fick Andy ta hand om blöjbytet när det gjorde så ont på honom =(

Vi har varit och köpt en resesäng till Jonte idag, på Andys lunch. Där fanns lite olika modeller att välja mellan men efter demonstration av hur man fällde ihop dom osv. så blev det en BabyBjörn resesäng... Lite maffigt pris men va fan... Förhoppningsvis håller den i 40 år och lite till så barnbarnen kan ha den.... =) Fin är den i alla fall!

Hittade ingen större bild.... =)

Dagen idag

Sov till klockan 10 idag, mmm så güt! Kände mig ändå som en klubbad säl när Jonte började snacka glatt och tyckte att det räckte med sömn. Det var bara till att masa sig upp och fixa lite frukost till lillfisen. Det går fortfarande trögt med maten så han ratade gröten som jag gjorde till honom. Jaha, fick göra välling istället. När jag lyckats få i honom lite att dricka så var det dags att gå ut med Ozzy-tossi. Fy tusan vad kallt och blåsigt det var ute! Isch! Blev ju ingen lång runda eftersom Ozzy ändå inte får lov att gå så långt nu.

Väl hemma så dröjde det inte länge innan Andy kom hem för att äta lunch. Jonte fick lite pappa-mys och jag passade på att duscha, luktade inte hallontårta precis =)

Sedan var det dags för Jontes 6-månaders läkarbesök på BVC. Så det var bara till och packa ner honom i vagnen och trava ner. Hade inte några stora förhoppningar på vikten eftersom han varit dålig men det var spännande att se hur mycket han vuxit. Idag, exakt 6½ månad är han 69 cm lång och väger 7125g, min fina kille =). Han har vuxit mycket på denna tiden, hela 22 centimetrar!



glada killen =)



Andy och Jonte busar



Finaste killen!



Tränar på att flyga =)

Nu är det dags att nanna!

Pöss!

My love!

Tänkte lägga upp lite fler bilder, det är alltid roligt. Om det är någon som absolut inte vill vara med på bild så får ni säga ifrån så får jag ta bort dig =)
Outfiten finns med Suzi! =)





Suzi och Jonte =)



Stolt pappa =)







Pappa tror att Jonte är en handboll ibland =)

Lite bilder



Jag hänger tvätt innan Jonte föds =)



4 dagar innan han tittade ut =)



Ozzy vill pussa på lilebror =)



Ut tittade världens minsta bebis =)



Som blivit en stoooor kille =)

Ohhh vet ni vad?????

Andy och jag städar! =) Fick ett ryck här nu efter vi kom hem från vårdcentralen och hade ätit. Så det var ju bara att ta tillfället i akt =)

Jag springer dessutom upp och ner i tvättstugan samtidigt som vi städar. Har hunnit med att skura badrummet och dammsuga större delen av lägenheten medans Andy är en jäkel på att plocka undan våra prylar (dock inte alltid jag hittar dom sedan.... ).

Har fortfarande rätt mycket kvar och nu börjar ju Greys snart så det känns som att jag får köra vidare i morgon. Hoppas lusten finns kvar då.... =)

Hade tänkt ta ett foto på Jontes übersöta plåster han fick idag men han lyckades pilla av det innan jag hann fota...
får lägga upp lite andra bilder istället. Kommer snart!

Vilka pärlor!!!

Tusen tack för de gulliga kommentarerna och det fina sms:et som jag fått av mina fina vänner! Ni är guld värda det ska ni veta! Älskar er till månen och tillbaka =)

Idag är det en bättre dag, även om den är dålig i vissa aspekter, Jonte är ju fortfarande dålig. Jag mår inte riktigt jättebra än men känner mig lite mer energisk idag än tidigare dagar. Pratade med Jontes BVC-sköterska innan idag och hon tyckte att jag skulle höra av mig senare under dagen för att avlägga rapport. Efter att jag pratat med henne så spydde Jonte 2 rejäla fontäner på ganska kort tid och jag tyckte även att han började bli lite hängig, så det var bara att ringa igen. Fick tid på Vårdcentralen till honom under eftermiddagen. Väl där klämde läkaren lite på honom och lyssnade på hjärta och lungor samt kikade i hans små söta öron och konstaterade att hon inte var speciellt orolig för honom. Hon tyckte att han var en söt och pigg liten buse. Hon skulle träffat honom under normala omständigheter... =) undrar om hon hade varit redo för en bokstavskombination då? =)

I alla fall så blev det ett litet stick i fingret för att kolla CRP och glukosvärdet, båda var bra. Jonte fick ett sött plåster som han var väldigt fascinerad av samt ett Bamsebokmärke som Andy valde ut åt honom eftersom Jonte helst ville ha hela burken med saker i...

Innan vi skulle in till labbet för provtagning så fick vi en röd akutlapp av läkaren för att Jonte inte skulle behöva vänta på sina provtagningar. När vi då kom bort till labbet med vår fina röda lapp så satt där en sur gammal tant med sin ledsagare som började muttra att hon minsann inte skulle sitta där och vänta och varför hade läkaren inte gett henne en röd lapp osv... Jisses, vad sura folk kan vara (jo som alla vet är jag inte den gladaste i världen, men så sur e jag inte... ) Inte hjälpte det heller när jag började gulla lite med Jonte och säga "stackare som ska få stick i fingret" för att tanten skulle fatta att det var bebisen det handlade om, nä hon malde på ändå... Hon blev nog inte överlycklig när Andy gick in med Jonte och hon snällt och vänligt fick sitta kvar...

Tyckte i allmänhet att det var rätt många sura typer på vårdcentralen idag... Jag har absolut inget och klaga på när det gäller vår vårdcentral, tycker den är kanon! Men så är jag ju i och för sig van vid Lindängens VC som jag tillhört tidigare, och där är det ju inte mycket som fungerar.... Vet inte om det är för att man jobbar inom vården själv som man kanske har en ökad förståelse för att man inte alltid kan få komma in till läkaren exakt på minuten man fått tid... Det är trots allt människor med i bilden och det går inte på förhand att säga exakt hur lång tid allting tar, det är så lätt att det sker oförutsedda saker, och då blir det ju klart fördröjningar. Jobbar man med döda ting är det en annan femma, men många verkar ha svårt att förstå det. Likaså verkar det vara svårt för folk att förstå att man prioriterar vissa patienter, det är alltid nån som inte inser att det finns andra, sjukare patienter som måste få komma först...

Jaha då flummade jag iväg lite känner jag, saknar väl jobbet lite kanske =)

Nu ska jag springa ner i tvättstugan en sväng, Jonte sover och Andy spelar Guitar Hero Metallica =)

Puss på er!

Urk och usch och fy!

Mmmm... så gammal är jag idag att jag använder mig av dessa ord istället för de vanliga (fan, jävlar, helvete) orden jag brukar släppa ur mig titt som tätt. Jag är faktiskt småbarnsförälder nu! Hmmpf! Jag är på ett mycket tråkigt humör idag och känner mig allmänt aggressiv. Hmm funderar starkt över det faktum att vi är småbarnsföräldrar och ändå så tycks vi oftast umgås i sällskap där det inte finns barn med... Detta tycker jag är lite märkligt...

Nog om detta. Idag är det egentligen babysim för Jonte men eftersom både han och jag är sjuka så fick vi snällt och vänligt stanna hemma i vår fina röra. Fan jag skulle kunna döda för en städerska!!! Är så innerligt trött på detta så jag spyr snart (bokstavligt talat...). Vi behöver tydligen köpa ett hus så att vår skit kan föröka sig sakta men säkert, det kommer sluta med att Andy och jag köper ett slott med 74 rum och 3 salar så att vi får plats med allt mög... Det vore kanske bättre att försöka sluta överkonsumera.... Man tycker ju att det vore hur enkelt som helst nu när man knappt har några pengar ju.... men nä...

Örrrrk!!!! Som sagt är på ett tradigt humör! Suzi nu får du ta och övertala Dejan att flytta ner till Skåneland för jag SAKNAR DIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KOM HEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Du hittade ju ett fint hus, eller hur???  Snälla kom hem!!! Snyft!


Usch ja, får be om ursäkt för detta inlägget men ni är inte så många som läser så jag får trösta mig med det...


RSS 2.0