Jävla skit!

Skrev precis ett långt inlägg om dagens bravader o sen glömmer jag väl antagligen o trycka på spara o publicera eller nått för inte fan hamnade det i bloggen... Kunde svurit på att jag tryckte där.... jävla skit!
Orkar inte skriva om allt... Blä! Det var ju ett bra inlägg....

SNÖ!!!

Jag älskar snön!!! Det var hur mysigt som helst att vara ute och gå med Ozzy och Jonte i morse. Ja, Jonte han märker ju inte av om det är snö eller regn, han ligger ju nerbäddad och sover, men Ozzy och jag vi njöt i fulla drag! Ozzy sprang på och käkade lite snö emmellanåt och jag gick bara och log =) Folk som gick förbi tänkte nog att " hon är ju helknäpp, det här är för fan inget o vara glad över!" Det är ju den uppfattningen som större delen av den vuxna befolkningen i detta landet verkar ligga inne med, snö är skit! Jag älskar snö!!! Jag älskar däremot inte saltbilarna! Här nere i skåne där vi nästan aldrig får nån vettig snö, här saltar vi så det står härliga till så att vi ska få det där härliga skånska slasket... min lilla vovve förstör tassarna i skiten! det är ju fan bättre och lättare att gå på snön än i det hala slasket. Usch vad negativ jag blev nu... när jag började skriva var jag ju superlycklig... Aja, jag älskar snön helt enkelt och nu är jag grymt hungrig (ovanligt...) så nu ska jag äta lunch med min älskade Andy.

Kram

Män som hatar kvinnor?

Ja, jag vet att dessa böckerna av Stieg Larsson dyrkas i långa landet falukorv, MEN, jag har bara inte lyckats ta mig igenom första boken... varken i pappersform eller som ljudbok... Nu kommer ju boken som film i slutet av februari så då tänkte jag att jag skulle ge filmen en chans. Annars är jag väldigt mycket för att man ska läsa boken innan man ser filmen, men här får det helt enkelt bli ett undantag. Svenska filmer brukar ju dock inte vara min grej så vi får väl se vad jag tycker.
Nån som är sugen på att se den med mig?

kram

Fy så hemskt!

Min lilla skrutt har blivit vaccinerad idag! Usch vad ont det gjorde! Det skär i en att se ens lilla plutt få 2 intramuskulära injektioner i sina små lår. Fy nu ska vi bara mysa idag och ta det lugnt och hoppas att han inte blir dålig... snyft

Hjälp!!!!

Jag har blivit helt bloggberoende! Inte så mycket av att blogga själv men av att läsa andras bloggar! Det har till och med gått så långt att jag läser bloggar av folk jag inte ens känner, jag letar upp bloggar att läsa just bara för att läsa.... Och jag blir nästan lite småsur när folket jag känner inte uppdaterar sina bloggar så ofta som jag önskar, dvs typ flera gånger om dan =)

Nä men skämt åsido, jag gillar verkligen att läsa era bloggar, så tack alla som jag känner (och alla som jag inte känner) för att ni förgyller en stund av min tillvaro genom att låta mig få veta vad som händer i er vardag.

kram på er!

Dagens konstateranden! (blev det rätt????)

  1. Dagens konstigaste: Hundbajspåsar med parfym! Vem fan kom på den idéen???? Tantparfym dessutom! Målgruppen kanske är tantelanter med hundar i diverse rosa-lila kulör?
  2. Dagens roligaste: När Jonte fick syn på Ozzy och började asgarva!
  3. Dagens tråkigaste: Att det faktiskt finns plats för 1 liter snor i mitt huvud...
  4. Dagens sötaste: Jonte i sina fina kläder med baby-tigger o en sköldpadda på samt rutiga byxor till! Present från fam. Persson i Hofterup.
  5. Dagens psykbryt: Att jag överväger att göra en Britney o raka av mig mitt svintohår... måste få tid o klippa mig!!



              kram


Usch vad jag mår dåligt!

Jag är så förkyld så jag vet knappt vart jag ska ta vägen! Det känns som om näsan blöder av allt snytande jag har hållt på med under de senaste dagarna. Förbrukar nässpray som jag vet inte vad. Hoppas att det går över snart för jag pallar fan inte mycket mer...

Jaha vad har hänt på sistone då? Vi har börjat försöka på allvar att få Jonathan att sova i sin egen säng, blir fjärde försöket i kväll. Första natten gick över förväntan, han somnade vid 24 och sov till 05.15. Jag däremot sov ju inte så bra för jag vaknade till flera gånger och hoppade ur sängen för att kolla så han levde =)
Andra natten var lite struligare tyvärr men den tredje (dvs natten till idag) gick bra, när han väl somnade... Jag upplever nog det som lite jobbigare än vad det är i och med att jag är så förkyld. Kan nog på fullaste allvar säga att jag aldrig varit så här täppt och sårig i näsan någonsin. Det gör sjukt ont.

I fredags hade vi Martin och Linda på besök. Vi käkade pizza, mums! och kollade lite på let´s dance. Sen fick ju grabbarna spela lite PS3 också så dom blev nöjda =) Det var riktigt trevligt!

I lördags så tog vi en liten tur till Bulltofta så att Ozzy skulle få komma till lite nya marker =). Vädret var underbart men starkt solsken är inte riktigt mysigt när ögonen bara rinner på en, hade gett vad som helst för ett par solbrillor! Orkade inte gå där så länge, efter ett tag kändes det som om jag skulle svimma eller nått. Vi körde hem och började med maten istället. Käkade taco, men det smakade väl sådär... alla smaklökarna har ju åkt på semester nu under förkylningen.... Andy var iväg på morgonen och köpte ost till oss på Möllans ost så att vi kunde äta lite god ostbricka på kvällen. Det var första gången jag käkade ost sedan jag blev gravid så det var grymt efterlängtat och så förstör den här jävla förkylningen det... Suck... lite smakade jag ju klart, det är ju ostar med mycket smak i.
Det var i alla fall den bästa alla hjärtans dag vi haft, så himla mysigt att bara slappa och vara tillsammans och mysa hela familjen.

Idag har vi bara slappat framför tvn och kollat blu-rayfilmer. Det är så kul att se filmerna med så bra bild, först såg vi Batman The Dark Knight, sedan Narnia Prins Caspian och därefter blev det Hellboy The Golden Army. Batman var riktigt bra, Narnia var helt ok och Hellboy var bara dålig. Jag blev sugen på att se alla dom gamla Batmanfilmerna igen, så det får vi försöka fixa fram.

Nu ska jag gå och lägga mig och hoppas att förkylningen bara är ett minne när jag vaknar igen... =) Och hoppas att Jonte sover bra och lääänge inatt...

Puss

YEEEEEEES!!!!!!!!!!

Jonathan ligger och sover i sin spjälsäng!!!!!!!!! O han somnade själv! =)
Tänk vad lite som krävs för att göra en småbarnsförälder glad!

Han har dessutom vuxit 1 cm till så nu är han 60 cm lång. Viktuppgången landade på 495 g på en vecka =) haha det är ju helt galet!

Puss på er

Vår helg =)

Helgen började tidigare än vanligt i fredags eftersom Andy stack lite tidigare från jobb. Anledningen till det var att vi skulle åka i väg och köpa födelsedagspresent till Bosse, Jontes farfar. Vi körde till Hemmakväll för att kolla Blu-Ray filmer till honom. Det blev 4 stycken, Letters to Iwo Jima, Flags of Our Fathers, Troja och Kingdom of Heaven. Sedan bar det av hem igen för att käka lite kebabtallrik med pommes, mums!!! Sedan hade ju min käre make lovat att stå i en B-lagsmatch så han lämnade oss ensamma en fredagskväll med ett berg av tvätt... så jävla tråkigt!!!! Till råga på allt så fick han ju inte ens stå!!! Jo på en straff som han turligt nog räddade! I alla fall så sprang jag mellan tvättstugan o lägenheten med Jonte i vagnen, men han var pigg så det gick bra. Där var dock en så sjukt äcklig spindel nere i tvättstugan (den satt på en av maskinerna....) så jag vågade knappt gå ner... brukar inte vara rädd för spindlar men jag är helt övertygad om att denna var giftgig! Den var orange-brun med stoooora svarta ögon och såg ut som en blandning mellan spindel och eremitkräfta! När jag kom ner nästa gång hade den flyttat på sig och jag hittade inte den igen. Usch det kliade överallt vill jag lova!

I alla fall bestämde jag mig för att jag inte orkade tvätta mer och kollade vad klockan var. Upptäckte till min lycka att klockan inte var mer än 19.20. Jag hade nämligen blivit sjukt godissugen och Netto har ju öppet till 20 =). Packade ner Jonte i vagnen och gick o köpte godis, Daim och vingummi =). Kom hem lagom till let´s Dance och bänkade mig i soffan med mitt godis. Jonte hade somnat i vagnen...


I lördags sov vi till 10 när klockan ringde... hade kunnat sova längre, både jag o Andy var halvt medvetslösa, bara Jonte som var pigg och låg o snackade i sängen =). Ozzy var inte särskilt pigg han heller, men det är ju inget ovanligt =). Anledningen till att vi ställt klockan var att vi skulle hem till familjen Florén och hälsa på det nya tillskottet Tuva. Gud så söt hon är!!! Jättefin färg och massa mörkt hår och världens goaste kinder =). Det bjöds på goda mackor och trevligt sällskap. Sen fick vi även höra Tuvas ljuva stämma och jag satt bara och sken som en sol, äntligen en till bebis med rejäla röstresurser! Har ju känt mig ensam i världen med mitt lilla skrikmonster =).

Sedan bar det av hem igen och då fick vi besök av Liz och Patricia som ville komma och hälsa på Jonte. Dom stannade en stund innan det var dags för oss att åka hemifrån igen. Vi var nämligen hembjudna till familjen Wiking för att fira Emilias 3-årsdag. Hade köpt ett SingStar till henne med svenska schlagerhits, en lyckad present både för Emilia och mamma Linda =). Sofie, Rickard, Oliver o Kabbe kom också. Rolle hade lagat underbart god mat, till förrätt toast med leverpastej och bacon med cumberlandsås och till varmrätten hade han gjort fläskfile fylld med gorgonzolasås och lindad med bacon. Till det färska stekta champinjoner och kantareller, klyftpotatis, broccoli och gorgonzolasås. Ahhhh det var helt gudomligt gott, hade kunnat äta hur mycket som helst!
Jonte vägrade sova, han kunde ju missa något ju... han tittade på när Emilia, Oliver och Kabbe busade, vilka vilddjur! Dom busade så mycket o lekte så vilt att Emilia slog sig 3 gånger under kvällen. Dom tyckte att Jonte var så söt och ville klappa o pussa på honom alla 3, men det ville inte Emilia riktigt, hon ville ha honom för sig själv, så när dom försökte pussa honom så skickade hon undan dom. Där är krut i henne trots att hon är minst av dom, det märks att hon är Lindas dotter =).
När klockan blev runt 23 så bestämde vi oss för att köra hem, det tar ju ändå en stund att ta sig hem från Sjöbo. Vi hann inte mer än sätta på Jonte overallen så somnade han som en stock! Han sov så hårt att han började snarka, stackaren var ju helt slut =). Vi var också ganska trötta för den delen...

Idag sov vi läääänge, tills Ozzy kom o väckte oss och behövde gå ut. På eftermiddagen åkte vi hem till Jontes farmor o farfar och fikade lite. Andy hjälpte Bosse skruva upp en hylla som han skulle ha Blu-Ray spelaren på o hjälpte sen till att installera den. Sen kollade vi lite på filmerna han fått, så himla bra det blev =). Jonte sov i farmors famn hela tiden ända till precis innan vi skulle gå. Han vaknade lagom till att Marina, Bebban, Moa och Benjamin kom förbi så kusinerna fick hälsa lite på varandra =)
När vi kom hem så var mamma o pappa här med söndagsmiddag till oss. Stek, sås och potatis, mums!
Nu på kvällen så har vi bara slappat framför tv:n och Jonte har busat i babygymet. Eller ja, Andy har ju fått ett litet träningspass för han har badat Ozzy och det är minsann inte lätt. 30-kilo Engelsk Bulldogg som är rädd för vatten.... japp!

Nu ska jag ta o mysa med min rena vovve!

Kram


Oh my God!!!

Jag bara fullkomligt ÄLSKAR att se Magnus Samuelsson i Let´s Dance och se Tony Irving rodna och svettas. Det är bara så mycket underhållning =)

Min lilla gummsegumma =)

Måste ju bara berätta att jag har en alldeles underbar egen Suzi som bor i Stockholm =). Hon är den bästa av dom bästa Suzisarna och jag saknar henne eftersom jag inte får träffa henne så ofta, hon bor ju en bit bort... det är ju inte så att man kastar sig i bilen o kör en stund o sen e man framme... näää.... Och sen är det så här att jag är världssämst på att höra av mig regelbundet (detta är inget jag kan skylla på Jonte-Ponte för jag var lika kass innan han kom) jag kan ju knappt svara på ett sms.... usch fy på mig! Jag är desto bättre på att maila så därför har det blivit några mail nu. Jag försöker bättra mig! Jag får ju ändå träffa henne snart, hon kommer ju ner när lillskrutten ska döpas.

I morgon är det kusinträff hemma hos fam. Berger-Persson =) Jag vet inte om Anka kommer med lille Melvin, det återstår att se. Lilla fisen är ju inte riktigt kry, usch stackaren. Det ska bli kul att träffa alla andra iaf, tänk så kul dom här kusinerna kommer att ha när dom blivit lite större! Fyra små busfrön som kommer att dra och slita i varandra heeeeela tiden =) Stackars Madicken som ensam tjej mot 3 terrorister  =) hon är ju så snäll så om det håller i sig så får hon nog inte det lätt =). Jonathan leder ligistligan tror jag, hoppas att han får sin pappas lugna humör när han blir lite större.

Nu är det dags för bingen!

Kram

Ännu en söndag

Jag fattar inte var tiden tar vägen? Den bara rusar förbi ju! Helt plötsligt är det måndag igen och dags att gå ner på BVC och väga lillfisen. Ska bli spännande och se hur mycket han gått upp. Ammar som en tok nu, dels för att skrutten har börjat bråka lite och dels för att det känns som att där inte är så mycket mjölk... Vill ju amma, vill inte ge upp det, men skrutten måste ju må bra också... Har fått höra att svagdricka ska kunna öka mängden bröstmjölk, synd att det är så förbannat vidrigt bara. Men strunt i det! Fungerar det så ska jag dricka flera liter! =)

Idag har vi bara slappat och pillat navel. Såååå skönt att bara vara hemma och inte ränna runt en massa och ha tider att passa. Jag har suttit framför datorn en del och experimenterat lite med bloggen. Har lyckats ändra lite färger här men mycket mer har jag inte kunnat göra =) Borde väl lägga in lite bilder här också...

Jonathans farmor och farfar kom förbi en stund innan och hälsade på. Dom hade kanelbullar med sig, vilken lycka!!!!!! Jag har blivit fullkomligt beroende av kanelbullar! Jonte låg och smilade åt farmor och farfar, han är så go den lilla skrutten.

Nu ska jag mumsa lite på min goa son som är otroligt pussvänlig =)

kram

RSS 2.0