Minisemester i Urshult

Igår packade vi in hela vår lilla familj minus Ozzy i Audin och körde mot de djupa skogarna i Småland =) närmare bestämt Urshult, för att hälsa på Suzi och henes föräldrar. Resan upp gick bra, Jonathan somnade efter ca: 2 minuters bilfärd och sov i över 1 timme så det gick smidigt! Väl framme så mötte Suzi upp oss och visade oss runt i det fina huset. Så himla mysigt och lugnt. Vilken skillnad från stan! Alla grannar hälsade och var supertrevliga =)

Sen tog vi det bara lugnt och slappade i det fina vädret. Andy fick en bira (eller pivo som det heter i småland =) ) i näven och sen var han nöjd =) Vi käkade lite mackor och bara njöt av att vara lediga.



Andy och Jonte framför den nya vedboden. Uppe på kullen har Suzis mamma sitt trädgårdsland där hon odlar en massa gott bland annat vitlök.

Efter mys i trädgården så var det dags för en liten promenad med Suzi som vår guide. Vi gick ner till en mysig liten sjö som Jonte var väldigt fascinerad av.









Vattnet var ganska varmt, iallafall uppe vid ytan...

Etfer vår lilla promenad gick vi hem och tog bilen för att köra till Tingsryd och hälsa på Suzis bror och hans familj. Det var mycket trevligt. Andy och Suzi badade i poolen och jag och Jonte tittade på. Det var lite för kallt för Jonte i poolen, bara 21 grader så han fick inte bada, bara plaska lite. Han blev asförbannand när han inte fick plaska längre...




Efter badet så begav vi oss hemåt mot Urshult igen för att grilla lite (läs mycket....). Det blev kotletter och karré med potatisgratäng och sås och grönsaker. Som jag åt! Det var himmelskt gott! Efter maten åt vi tårta som Suzi bakat. Mmmmmm den var ljuvlig! Glömde fota den men det var grädde och färska jordgubbar på, gud vad gott det var!

Efter allt gott var vi ju givetvis trötta men Jonte vägrade somna... Alla gick och la sig och till slut vid 23.30 lyckades Jonte också somna.

Som sagt var det en minisemester för vi åkte hem redan idag vid 11.30. Resan hem gick också bra, vi klarade det med endast ett stopp, på Ekerödsrasten, så att Jonte kunde få äta lite. Vi var också hungriga och tog varsin hamburgertallrik, den var inte fel kan jag säga =)

Nu sitter vi här hemma och är trötta som jag vet inte vad, men inte går man och lägger sig för det inte....

I morgon blir det Sjöbo marknad för hela slanten.

Kram

Kommentarer
Postat av: suzi

Ja, det var väääldigt trevligt att ni hälsade på i de djupa skogarna i småland :) hehe Det får bli fler gånger, kanske ett mindre mupp foto av mig nästa gång kan vi oxå ta :) kram kram!

2009-07-28 @ 12:16:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0