Beroende

Måste berätta om mitt senaste beroende. Alla ni som känner mig vet att jag är seriefantast! Jag älskar att titta på serier och avgudar vissa som min religion (läs Sex and the City). Nu har jag införskaffat en riktig nostalgitripp, nämligen 21 Jump Street med looooovely mr Johnny Depp! Underbart! Har ni något tips på en serie som man bara måste se, så hojta till! Eller ännu bättre, låna ut den till mig! ;)



Puss

Kommentarer
Postat av: Kimzan

Åh på rund och sund, har ni haft Kerstin Faxe då eller? Jag gick på rund och sund när jag var gravid, på deras mammavattenjympa, det var himmelskt. Och sen gick jag óch Freja på spädbarnsmassagen, och det var ljuvligt!Prövade också på deras barnvagnsjympa, men det var verkligen ingenting för mig!



Vi går på Aqua-baby, som också håller till inne på MAS, men dom är vid otropeden. Kostar 1350kr för 8 ggr. Men jag tycker det är värt det, Freja ÄLSKAR det.

2009-06-16 @ 22:06:52
URL: http://familjenmalmborg.blogg.se/
Postat av: Suzi

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! du är grym!! + poäng för dig i nostalgi tävlingen :) jag ÄLSKAR dens erien men ännu mer älskar jag mr depp ;) saknar vår tid tillsammans med film/serie tittande :( kan vi inte införskaffa telefoner med video och ha video konferens? det tycker jag lät bra :) hehe jag vet inte om du redan kollar på gossip girl men den är grym!! och sedan gillar jag the hills och the city som visas på Mtv. puss puss :)

2009-06-17 @ 07:58:30
Postat av: Marina

Suzi jag ska fixa till så att du får säsong 1 och 2 av mig med mr Depp =) Du får dom när du kommer ner till oss =)

Gossip girl har jag inte sett faktiskt, kanske värt att kolla upp den? De andra serierna vet jag inte riktigt vad det är för nått, hade fått för mig att det är nån form av realityshow? Men jag kanske fått det helt om baken? =)

2009-06-17 @ 17:04:39
Postat av: Suzi

Tjohooo :)

Gossip Girl är helt underbar, jag har en del som jag akn ta med mig men ahr inte allt från början, jag tror att du kommer att ÄLSKA den serien. Men gå in med låga förväntningar, du kanske hatar den :) hehe The Hills och The city är reality show men grymma, tycker jag. Jag halkade in på dem bara. Men börja med Gossip Girl :)



puss!

2009-06-18 @ 08:49:18
Postat av: Kimzan

jaa det stämmer ju, det var ju DU som bjöd mig på det första gången =)

Det är så gott! Min tyska vän André tycker att jag är knäpp när jag ber honom köper med Sauer apfel och Schöfferhofer (en frukt öl...öl med grapefruktsmak). Han tycker att jag ä konstig haha

2009-06-18 @ 18:35:07
URL: http://familjenmalmborg.blogg.se/
Postat av: ulrika

Enligt mig finns bara en serie och de tär 24! Alex och jag sträcksåg de första säsongerna. Farligt vanebildande... Den är så fantastiskt välgjord och bra.



Glad midsommar på er! Kram

2009-06-18 @ 21:24:01
URL: http://vildas-varld.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0