Traumatisk dag

Idag var vi och hämtade hem Ozzy från djursjukhuset i Helsingborg. Vi lämnade honom igår och han opererades under gårdagen. Det blev samma ingrepp som för 1½ år sedan, ett helt avslitet korsband... Hur lyckas han? Han beter sig mer som en hoppetossa än som en bulldogg tyvärr. Det kändes lite nervöst att lämna honom igår, det är inte helt enkelt att söva en bulldogg, men när jag pratade med veterinären på kvällen så sa hon att sövningen aldrig varit ett problem när det gäller Ozzy eftersom han är en ovanligt sund bulldogg. Det hade dock varit lite kämpigare med själva ingreppet eftersom Ozzys ben är så raka, tydligen är det lättare när anatomin är mer avvikande, hur konstigt låter inte det?

I alla fall så fick vi hämta honom idag. Han blev så själaglad över att se oss! Han började hoppa och gny och det gick inte att få stopp på honom. Jag fick panik eftersom han började hoppa nu när han var alldeles nyopererad, det var obehagligt. Min lilla skrutt. Hans lilla svansknorr viftade som aldrig förr och han ville bara hoppa upp i famnen. Usch det var hemskt att se honom med förband och Durogesicplåster och helt rakad på hela bakbenet, stackaren han måste ha så ont! Jonathan var helt tyst och bara stirrade på honom, han tyckte nog att storebror var lite konstig...

Andy har varit iväg och köpt en madrass så att vi kan ligga på golvet och sova med honom så han slipper vara ensam. Vi ska turas om att nanna med honom så att vi får mysa med honom båda två.



Vår stackars lilla vovve

Hoppas bara att allt blir bra med honom nu. Usch detta är inte kul...

Kommentarer
Postat av: The shitkid

Krya på dig Ozzy! Snart är du pigg och kry igen och kan humpa mitt leg precis som vanligt!!! slängkyssar

2009-06-10 @ 23:26:31
Postat av: Suzi

naaaaaw han är så söt. men vet du vad, han kommer att repa sig hur bra som helst, det vet jag :)



puss på er!

2009-06-11 @ 08:34:54
Postat av: Andy

Han är i alla fall helt underbar att sova med, så jävla skönt att ha honom hemma igen. Puss på Er allihopa.

2009-06-11 @ 08:39:37
Postat av: Kimzan

nämen lilla vovven!!!!! krya på dig ozzy!

2009-06-11 @ 21:12:28
URL: http://familjenmalmborg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0