En riktig käftsmäll

fick jag nyss och det behövdes nog tyvärr... här sitter jag hemma och gnäller och beter mig som en bortskämd liten snorvalp när jag borde skämmas ögonen ur mig.

Hittade av en slump denna bloggen www.honungspojken.blogspot.com och jag kastades med raketfart ner på jorden igen. Usch vad allt kan vara orättvist ibland, tårarna rinner ner för kinderna. Vet inte vad jag ska skriva, allt känns bara orättvist och jag känner mig dum.

Kommentarer
Postat av: Sweeegerskan

Men va faaaeeen Ljungan...du får ju börja skriva lite jöööö.

2009-10-21 @ 15:15:59
Postat av: The sweeeegerska

Haaaj snäckan! Ja nu är du nyfiken va =) =) Jag ska beställa klänningen på http://www.brudklanningar.nu/webshop/....om du fjäskar tillräckligt mycket så får du kanske till och med veta vilken det är haha =)

Jo jag ska ta sprutan idag ja, skönt att ha det gjort känner jag..blir så irriterad på alla människor som inte tar den bara för att dom anser sig friska..dom tänker inte en sekund på alla medmänniskor.

Kan du inte sätta in en bild på er nyklippta kille? Jag vill ju se hur snygg han blev i håret!

Du....vill du tjata lite på din man och be honom ringa er förening angående garageplats...det börjar bli sjukt drygt att leta parkeringar med två trötta bölandes ungar. Puss i ljumsken hjärtat!!!

2009-11-11 @ 13:53:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0